.


menu karawanken

 


Eerdere uitvoeringen

 

 

Vriendenconcert

Datum: zondag 4 oktober 2015

Op zondag 4 oktober geeft mannenkoor  De Karawanken een benefietconcert  ten bate van het behoud van de sint Petruskerk te Uden.  Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Petrus die daarmee beoogt gelden bijeen te brengen om het kerkgebouw, een achthoekige koepelkerk in romano-gotische stijl, gebouwd van  van 1887 tot 1890, voor de toekomst te behouden .

Mannenkoor De Karawanken brengt een keuze van liederen uit haar veelzijdige repertoire met o.a. klassieke liederen, negrospirituals, operarepertoire en tevens mooie 4-stemmige gezangen uit de Slavisch orthodoxe liturgie.

Het koor staat onder leiding van Cor de Koning, als vervanger van dirigent Sophia Brink die herstellende is van ziekte. Het koor wordt begeleid door Frans van Tuijl aan de piano. Cor zal ook enkele aria’s van Händel ten gehore brengen.

Het concert op zondag 4 oktober begint om 15.00 in de Petruskerk, Kerkstraat 24 te Uden. De toegang is gratis, maar door een vrije gift draagt u bij aan het behoud en onderhoud  van de Petruskerk.

 

 

  

 

 

Concert "Harba Lorifa" 30 november, om 15.00 uur en 19.30 uur in de Kruisherenkapel, Uden.

Met medewerking van Harmonie Sint Caecilia uit Volkel.

Klik op de affiche voor foto's...


 

11-12-13 juli Fabriek Magnifique

VEGHEL - ‘Indrukwekkend’ is naast het woord mooi wel wat het meest werd uitgesproken door de bezoekers na de anderhalf uur durende voorstelling Jeanne d’A; OnsSjan tijdens Fabriek Magnifique. Regisseuse Anny van Hoof hielp voor aanvang het publiek even de historie van de bekende vrouw te herinneren.

Van Hoof sprak verder over ‘Krachtige vrouwen over de dood heen’. En dat was voelbaar tot bij de kleine 7-jarige speelster aan toe. De spelers tussen de 3,5 en 74 jaar hebben ongetwijfeld een heel proces achter de rug om tot deze amateurproductie te kunnen komen. Zang, dans en toneelspel en dat allemaal met een passie die met tijden zelfs adembenemend was. Voeg daar peuters aan toe die op hun eigen wijze meespeelden, het concert in de ruimte er naast dat onbedoeld te horen was en natuurlijk de muzikale a capella bijdrage van het regionale koor de Karawanken, die verder ging dan dat. Inderdaad de productie van Het Groote Hoofd is een indrukwekkende bijdrage op Fabriek Magnifique.


15 juni Carat-concert in Helmond


27 april Lenteconcert in Kruisherenkapel


30 maart Singsation