.
menu karawanken


(alleen voor eigen leden)

Ledenpagina

Berichten
(Laatste: 05-05-2018 ⇒ webmaster)

 


Uitnodigingen...


Sprankelende Operetteklanken in de Jozefkerk 
In de reeks Da´s Passie/concerten in de Jozefkerk in Oss treden op zondag 10 juni Berry Reijnen (tenor) en Irma Klijn (sopraan) voor u op. Ze worden op piano begeleid door Karen Roelofs-Vogel en nemen u mee naar operetteland voor “EEN FEEST VAN HERKENNING”. 
Ooit was operette een populair genre dat in het verdomhoekje terechtkwam, maar daar nu ook weer uit krabbelt. Het bevorderen en uitvoeren van operettemuziek staat hoog in het vaandel van de Osse operettefanaat Berry Reijnen. Hij zingt en speelt al jarenlang bij vele operetteverenigingen in het land gastrollen die meestal worden omschreven als “op zijn lijf geschreven”. Ook bij zijn deelname aan het TV-programma “Una Voce Particolare” gooide hij hoge ogen. Bij monde van zanger Henk Poort oordeelde de jury zeer lovend over zijn optreden, vooral over zijn ontspannen vocale en acterende verschijning. 
In het operettewereldje leerde hij de Tilburgse sopraan Irma Klijn kennen die zich, ook met “Passie”, helemaal thuis voelt in het operette wereldje. Zij past helemaal in het operetterepertoire en samen met de virtuoze pianiste Karen Roelofs-Vogel geven zij nu al geruime tijd operetteconcerten die erg in de smaak vallen. Volgens enthousiaste concertbezoekers “Een feest van herkenning”. Met dit romantisch operetteconcert nemen zij u graag mee naar de gezellige sfeer die past bij de befaamde Weense- en operettemuziek. U gaat genieten van concertante uitvoeringen van wereldberoemde werken van Johann Strauss, Franz Lehár en Emmerich Kálmán. 
Zondermeer een mooi muzikaal begin van uw zondag-middag, met prachtige solo’s en romantische liefdesduetten. 
Aanvang 12.00 u.; entree volwassenen €5,-, scholieren €2,50. De zaal is open vanaf 11.30 u.

Tevens wil ik u alvast attenderen op een speciaal openluchtconcert op het kerkplein van de St. Jozefkerk op 1 juli om 11.15u. door het Nijmeegs Koper Konsort.
Dit ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de St. Jozefkerk.


 


Heb je nog wat ...

te melden voor de rubriek Leden, stuur dat dan op naar:
secretariaat@karawanken.nl of stuur het naar de webmaster.